Pozvánka: Online konference „Start ze zadní řady“ 14. 4.

||Pozvánka: Online konference „Start ze zadní řady“ 14. 4.

Pozvánka: Online konference „Start ze zadní řady“ 14. 4.

2021-08-23T14:38:47+02:0022 března, 2021|Aktuality|
Zveme vás na online konferenci s názvem Start ze zadní řady, která se bude konat 14. dubna 2021. Tématem konference bude vliv životní situace na učení sociálně znevýhodněných dětí a spolupráce neziskových organizací s rodinou a školou při jejich podpoře.

Těšit se můžete na zkušenosti z praxe vzdělávání sociálně znevýhodněných dětí při běžné výuce i při vzdělávání online. Pedagogové a zástupci neziskových organizací představí příklady úspěšných řešení, která se uplatnila ve spolupráci škol a neziskovek. Pracovníci Agentury vás seznámí se zajímavými daty o rozsahu sociálního vyloučení v Jihočeském kraji se zaměřením na problematiku předčasných odchodů ze vzdělávání.

Bližší informace, včetně programu a registrace, naleznete na stránkách konference: https://www.socialni-zaclenovani.cz/konference-jihocesky-kraj/

Těšíme se na vaši účast!

 

Konference je realizována v rámci individuálního projektu OP VVV Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami . Hlavním cílem projektu je dosáhnout uplatnění principů inkluzivního a kvalitního vzdělávání na participativním základě a vytvořit podmínky pro dlouhodobé udržení a rozvoj opatření vzniklých v průběhu projektu v obcích do projektu zapojených.