Pavlína Matiová: Konzervatoř byl můj sen

||Pavlína Matiová: Konzervatoř byl můj sen

Pavlína Matiová: Konzervatoř byl můj sen

2022-04-08T23:24:44+02:0014 března, 2022|Aktuality|
Pavlína Matiová je herečka, zpěvačka a učitelka zpěvu. Narodila se v Roudnici nad Labem do muzikantské rodiny. Vystudovala střední pedagogickou školu a je absolventkou konzervatoře v oboru zpěv. Je první Romkou, která zpívala jako sólistka v pražském Rudolfinu.

Je členkou divadelni skupiny Ara Art. Hostovala v Divadle na Vinohradech, v Divadle Hybernina, v Hudebním divadle Karlín a v Kongresovém centru v několika muzikálových titulech. Hraje a zpívá v muzikálech Rocky, Sibyla, královna ze Sáby, Antoinetta, královna Francie a dalších. V současné době  koncertuje s kapelou Lače manuša, spolupracuje s držitelem ceny Grammy Oranem Etkinem a věnuje se vlastní hudební tvorbě. Na Mezinárodní konzervatoři vyučuje populární zpěv, budoucí herce učí hlasovou výchovu a vede oddělení World Music.

O tom, jak Pavlína vyrůstala, co jí motivovalo a co považuje za svůj největší životní úspěch se dozvíte v našem krátkém dokumentu.

 

Tento materiál vznikl za finanční podpory Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Výzkum, vývoj, vzdělávání v rámci projektu „Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami“, reg. č. projektu CZ.02.3.62/0.0/0.0/15_001/0000586.